Pressverktyg för plåtdetaljer

Via ett brett leverantörsnätverk ser vi till att du får hög kvalitet till rätt pris.

I vårt nätverk har vi noggrant valt ut leverantörer med tillverkning anpassad för olika typer av verktyg, storlekar och segment. På så sätt säkerställer vi att varje projekt hamnar hos rätt tillverkare. Vi har även möjlighet till snabb lokal närvaro via vårt Kinesiska dotterbolag eller extern uppmätning om så önskas. Vi kan erbjuda enkla till avancerade pressverktyg upp till 6000 x 2500 mm och en maximal presskraft på 1600T.

Projektgång
Efter uppstarten av nytt projekt har du som kund möjlighet att vara delaktig genom konstruktionsprocessen. Vi för dialogen med tillverkaren och ser till att era krav och önskemål blir implementerade. Samtliga tillverkare vi samarbetar med använder sig av simuleringsprogram för att säkerställa funktion under konstruktionsfasen.
Efter tillverkning sker uppmätning av samtliga formdelar och endast efter godkänt mätprotokoll släpps delarna vidare för montering.

Vi ser till att alla verktyg testas via fulltaktskörning för att säkerställa kvalitet och minimera ev. fel och toleransavvikelser. Genom vårt dotterbolag i Kina har vi även möjlighet att erbjuda motmätning av FOT detaljer.

Efter slutgodkännande skickas verktyget med tåg eller båt direkt till er kund, om inget annat överenskommits. Vid händelse av en eventuell ritningsändring eller annan avvikelse efter att verktyget har skickats har vi även via lokala samarbetspartners möjlighet att utföra justeringar efter att verktyget har anlänt.

Vi tar vänligen emot förfrågningar på:
- Följdverktyg
- Transferverktyg
- Klippverktyg
- Bockverktyg
- Djupdragningsverktyg
- Prototypverktyg

För mer information, kontakta:
Alexander Timour, 070-528 07 19
alex@ideusgroup.se